Zdarvím Váš všechny,
chtěl bych se tímto ucházet o přijetí do lidu Amonthského. Jelikož vím jak je čas drahý a vzácný, rozhodl jsem se Vám ho trochu ušetřit. Pod tímto slohem je všechno důležité o mně vypsáno v bodech. Dále bych se rád omluvil za gramatické chyby v mé přihlášce (nikdy mi pravopis moc nešel).
V reálném životě se jmenuji
Jakub Vošický a je mi
24 let. V současné době se stěhuji do Nymburka. Pracuji jako
Elektro-technik ve společnosti Centec. K mé práci patří i výjezdy za hranice České republiky, především do Afriky. Bohužel né vždycky mam možnost připojení k plně funkčnímu internetu… Mezi moje
zájmy patří fotbal, hudba, pivečko, občas weed a IT technologie. Z hudby poslouchám nejraději Ragga Junge a zlomenej beat, ale poslední dobou poslouchám už jen rádio v práci…
Ultimu jsem začal klikat v roce 2003 (v té době mi bylo 12 let) a v první guildě jsem byl v roce 2005. Více informací dole
K postavám. Moje první postava byla
Angelic 1 - žlutej vampírek. Jenže z mladické nerozvážnosti jsem zkusil zacastit IVM a s překvapením jsem skončil v Jailu s hodně logama:). Od té doby jsem tento acc nelogoval a byl smazán. Do rukou se mi dostal warrior
Tomas Drakobijec, u kterého jsem udělal +20 hadry a nachodil pár dungů.Tomas Drakobijec po nějakém čase putoval k jinému hráči. Následně jsem od kamaráda dostal vampíra (kterého určitě bude dost lidí znát) jménem
Maso III. Tohoto upíra jsem vytrénoval, jak jsem jen mohl (SC 2,4k). Splnil jsem Imunitu a Stone Gargu. Dlouhou dobu jsem dungoval jedině za něj. Jenže po delší pauze od UO jsem zjistil, že si ho původní majitel vzal od GM zpátky. To jsou postavy, které už nemam. Nechci ospravedlňovat své chování, lituji toho, ale bohužel jsem byl mladej a nerozvážnej. V současné době mam paladina
DarthKnighta (bez specky) u kterého mam skilly na PvM snad všechny max. Odchodil jsem s ním i hodně dungů, takže bych za něj měl umět i trochu hrát
. Další je ranger
Hentunen (bez spec), i s ním jsem pár dungů odchodil. Na pořádné dungování by potřebovat trochu doladit
Má jen 95 Tactic a 66 Taming (to bych chtěl dotrénovat). Dále na seznamu je ještě mág
Chamot Izgeven a clerik
Prcek. Obě postavy bych se rád naučil hrát. Poslední postava je necromancer
Acid. Tato postava byla vždy jen na harvení a občasné prozkoumávání světa.
Ultimu jsem hrál pouze na našem Temném Ráji, neměl jsem ani chuť zkoušet jiné světy. Na DP mi vyhovuje systém postav, dungů a všechno prostě.
Za dobu svého působení jsem prošel mnoho guild... Bohužel ve většině případů jsem odcházel kvůli neaktivitě (mé, nebo celé guildy). Moje první guilda byla
Phantoms of Light. Zde jsem začínal jako úplný NB a naučil se mnoho o této hře. PoL nakonec zneaktivněl a rozpadl se. Následně jsem přešel do
Crusaders of Destiny. Po chvíli přestal hrát můj kamarád a gm Suki a já už neměl proč zůstat. Další štace byla
Brotherhood, prý jsem byl vyhozen za neaktivitu, ale nepamatuji si to… Další byl
Overmind, kde hrálo pár zkušených hráčů a já se od nich naučil mnoho o UO, jenže kluci v jednom Shame přišli na to, že si z Knight Q mohou odnést více než jednu kuličku a většina guildy dostala BAN… Těch pár co zbylo, založilo guildu
T2B, po nějakém čase se stala neaktivní a zanikla. Mezi tím jsem začal hrávat s Kovárničkou a běhat obtížnější dungy. Kovárnička nakonec skončila a Ara s Gogoušem založili
Unholy Crew, to byla další moje zastávka. A jak už to bývá, guilda skončila neaktivní a rozpadla se. Po krátké pauze jsem zkusil štěstí u
Legion of Doom. Bylo tam mnoho dobrých lidí a rád jsem s nimi hrál, ale po nějakém čase se rozhodlo o konci guildy. Chvilku jsem ještě běhal s
Ochráncema svaté relikvie, ale přestal jsem hrát a byl jsem vyloučen.
Ted k prohřeškům. Za mé působení jsem pár skraloupků měl. První byl bug s clerik spell bookem a IVM u Vampa. Následovalo jedno AFK Alchemy s druhým Vampírem a jeden vroubek jsem měl za sprostou mluvu (za to jsem dostal počítání na krásném ostrově). Více toho už není.
Amothii jsem si vybral z několika důvodů. První je, že za celou dobu svého působení na DP jsem měl boha Amona v úctě a obdivoval jsem jeho válečníky. Druhým důvodem je Vaše aktivita a doufám ještě dlouhá doba života guildy. Třetím důvodem je Nero, který doufám začne taky klikat!:D. Je pravda, že bych mohl zkusit štěstí u WR, Kačerů nebo třeba MG, ale nelíbí se mi jejich handrkování (kdo kam došel a koho předběhnul a tak podobně). Co mohu nabídnout guildě? Tak asi jednoho klamáka do dungů: D a časem snad slušně hrajícího hráče. Jak jsem již psal Tomovi, dlouhou dobu jsem nehrál a potřeboval bych s pár věcmi poradit
S kodexem nemám problém. Bez pravidel by nic na světě nefungovalo
Souhlasím i s dělením lootu a tresty za sprostou mluvu. Na kodexu bych nic neměnil. Díky němu a díky hráčům má lid Amonthský na světě dobrou pověst
Pár kamarádu hrávalo za PK i za frakce, ale já jsem na to nikdy nebyl. Nic mě na tom nezaujalo. Když někdo chce běhat O/CH nebo PK, tak ať běhá
V ultimě mam pořád ještě pár věcí kterých bych chtěl dosáhnout, ale s mamonem to nemá nic společného. Jako mladší jsem chtěl mít všechny drahé cetky, co na světě jsou, ale už po nich neprahnu. Chtěl bych už jen najít fungující guildu, postavit si baráček ze soch (abych se měl kam vracet) a dotrénovat a naučit se hrát pár postav (rang, mage, clerik).
S dobou hraní to nemam nijak vymyšlené ani rozvrhnuté. Hraju podle nálady a času. Většinou můžu hrát každý den od cca 18 hodiny do 22 hodiny (ale není problém i déle). O Víkendu je to se mnou komplikovanější, to záleží na více faktorech. Ale pokud by se dohodl dung na rozumnou hodinu a já neměl na plánu něco jiného, tak by nebyl problém.
Na guildovní srazy bych se rád podíval, pokud by to nebylo na druhé straně země
Jenže s mojí prací je to komplikované. Může se stát, že z týdne na týden budu muset odletět do zahraničí a tam zůstat třeba měsíc…
Samozřejmostí je TS a UO Mapa
Určitě jsem na něco zapomněl, tak se ptejte
Kontakt na mě:
Email: vosicky.jakub (zavinac) gmail.com
Důležité info v bodech:
Citace:
O mně v RL
- Jakub Vošický, 24 let, bydliště Nymburk
- Zájmy: fotbal, hudba, pivečko, weed, IT
- Pracující jako elektro-technik
O mně v UO:
- Na světě od roku 2003