nazdar loupeznici.... ano je to realita
jsem to ja, vetsina me pozna, nejakej patek jsem byl mimo tento svet a v Amontce jak vidno hodne noveho, cili se predstavim jak se slusi a patri, nejprve formality pak to rozpitvam...
subjekt- Martin z Brna, dnes uz 25 let
- pohlavi evropsky prumer, samozrejme muz
vystupuje pod-
Tristan - vamp (klasickej stone garga krystal, vse max)
-
Abbot - cler ( delam magerku )
-
Mnaf - craft ( jen tak na pobaveni kdyz je ten dual tak makricka jedou
) )
-
Shannow - war ( +20, rezisty nemam)
-
Lin Sivvi - cler ( pk, detailni vyjadreni viz. nize )
- Falcon - rang mamoner, deleted ( tez viz. story nize )historie subjektu- na DP jsem zacinal myslim 2003 spolecne s Jackilem z CoNTu
hraval jsem u nej kdyz jsem jeste nemel svuj internet, Frost si mozna pamatuje... chodili jsme decak, hytl covecko... postupem doby jak jsem si obstaral vlastni inet jsem zacal hrat vice... od Amonthie jsem pote odesel za Jackilem do CoNTu kde jsem stravil cca rok, hraval jsem tenkrat hodne s Irenicusem, Duffym, Xanem aspol...
- pak jsem chvily vedl CoNT-AF order frakci, behalo se s Naitem, Schatusem aspol....
- nasledoval v CoNTu upadek aktivit a ja hledal nove utociste = znovu adept v Amonthii, hodne jsem se bavil tenkrat s Trakym,Wilsonem, Dufem, Ishem a Alexandrem...
.... kde bych byl vlastne doted, jenomze...
za tisicero horami....- pred 3 roky jsem poznal silu WoW... na DP jsem zanevrel, postavy nelogoval a rozhodl se ze je sverim spoluzakovi z tehdejsi stredni skoly...
bohuzel dotycny se o ne moc dobre nestaral jak jsem zjistil cca 4 mesice zpet co jsem se zacinal zajimat o sve acc... majetek na charech zadny, z Lin Sivvi mi nekdo udelal PK, to by se dalo jeste pochopit a vem to cert, ale bohuzel to nejcennejsi me dost mrzi, a to ucet s Falcem... byl smazan spolecne s nejakymi dalsimi acc osobou co neco provedla a moje acc logoval ze stejne IP...
holt za chyby se plati
- zkousel jsem se stavet na hlavu a diskutoval s Quamem jestli neni nejaka sance, ale bohuzel nepochodil jsem...
- ja osobne s cistym stitem bez prohresku, jedine co tak kdyz jsem dostaval zpet ucet s Lin tak par polinek za poruseni security acc
proc vlastne?- a proc vlastne ne?
prvni co jsem udelal kdyz jsem se zacinal zajimat o navrat bylo jestli existuje Amontka s CoNTem... CoNT byl sproste zrusen jak jsem pochopil, Amonthia fungovala dal....
- nikde jinde nez v Amonthii a CoNTu jsem nikdy nebyl, a ted kdyz jsem zjistil ze mate za clena Hikiho a Helm pracuje na tom byt taky soucast, po vcerejsi diskuzi prave s Hikim jsem sem tu prihlasku soupl...
- kodex jsem cetl, souhlasim s nim, respektoval jsem ho v minulosti, respektovat ho budu i v budoucnu
- predchozi prihlasky jsem nenasel....
- nazor na PvP, ten mam pouze z minulosti coz je nezajimave, v soucasnosti se rozkoukavam tak maximalne s Warem, je to na me ale vsechno po tech letech strasne rychle takze nic moc
... predtim jsem behal za dob CoNTu v orderu, pak tady pod frakcni Amon Knights, mozna si na me pamatuje Tom, taky jsem behal s Dufem, Ishem atd...
celkove mam rad nejakou tu akci, hral jsem vzdycky fer ( az na vyjimiky z rad prasat )
- po pravde nemirim v hodnostech guildy na post nejvyssi
) vse by se zrejme odvijelo postupem casu...
- Zajmy se trosku zmenili za ty roky, mam pejska, koupil jsem si novou motorku, hrat mohu kdykoli od 18:00, vikendy zalezi na pocasi, semtam i do hospody zajdu, i kdyz jsem stale takovej papirak jakyho me nekteri znate
- co se tyka srazu na par jsem s Vama byl, jeste bych vyhrabal mozna i videa kdyz jsme byly na sraze v Brne, s Atillou, Domcou, Bledakem atd atd...
- kontakt po ty roky stale stejny - icq 223133114 ( protekcni icq cislo
)