Kaculik píše:
Dobrý den, můj přítel tady hraje delší dobu, proto jsem mu řekla co se mi stalo, a on mi poradil co mám udělat. Je mi jedno co mezi vámi dvěma je, ale uvědom si jednu věc, já tady hraju 8 měsíců, jsem ráda že zvládám základy hry, a aby si řešil vaše problémy tímhle "prasením" člověka, co stojí mimo střet vašich zájmů, a ještě jako člen guildy, která se staví proti pk, tak to mi přijde při nejmenším hloupé. Můj přítel opravdu hraje pk, co se týká těch přepisů které si tu použil, na to neodpovím, já se s jeho kamarády nebavím ani nehraju, sama pk ráda nemám, a o to víc mi přijde zbabělé to, co si udělal. Jestli si myslíš, nebo chceš zpochybňovat moji existenci a pohlaví, ráda se s tebou potkám i ve skutečném životě, pokud budeš ochoten přijet.
Abych to celé sesumarizovala a snad i pochopila tvé jednání, takže to bylo tak, že víš, že mám přítele který hraje pk v guildě Hated, a to je dostatečný důvod relognout (prásknout - nevím co z toho) hráčku, která vůbec neví nic o vašich problémech, a to jen proto, že je jeho přítelkyně? Pokud je odpověď ano, pak slibuji že sem už nic nenapíši, a upřímně mi bude líto tvých guildovních spoluhráčů, koho to tu mají za čuňátko.
Holka libi semi tve odvolavani na 8 mesicu hrani, ale reknu ti jednu pravdu, kterou ti zrejme zapomel tvuj pritel rici "pokud nechces byt od PK pojeta, nevychazek z guard zony" to ze vylezes ven mimo je jiz tvuj risk a nikdo se te nepta jak dlouho hrajes a kazde PK te sprasi. Ja jiz aktivne nehraji pekne dlouho, ale kdyz uz lognu postavy a probehnu se venku a povede se nahodou PK mne pojet, taky nebrecim ze jiz 5 let hraji WoW a pres 3 roky nehraji aktivne ultimu a ze je to strasne skarede od nekoho byt na mne takhle zly. A co se tyce relogu, i kdyz Amonthia je proti PK a o jahodovi jsem uz slysel sve, nemyslim si ze je to duvod k breku.
I kdyby te pojel tak je tvoje blbost chodit tak aby te nekdo i kdyby byl modrak videl venku ...
Jeste jedna vec na zaver, ja kdyz chodil tamovat tak jen v robe s minimalni vybavou a stafou na taming, aby kdyz uz mne PK pojelo z toho melo co nejmene, je to holt zivot ze te nekdo "zly" pojede a rikam ti to rovnou i pres to ze PK nenavidim.