Denny píše:
Pohádka o Červené Karkulce
.... maminka napekla koláče, do košíku přidala láhev vína.....
.....Vlk se za chvilku vzbudil a zaskuhral: „To mám ale žízeň!“ Dovlekl se ke studni, nahnul se nad ni a kamení ho stáhlo dolů. Žbluňklo to a vlk se utopil. Babička pak pohostila myslivce vínem a koláči, najedli se a myslivec Karkulku odvedl domů. Pro jistotu, kdyby zase potkala nějakého vlka.

neneee, takle to nebylo..do textu se vloudil omyl... Totiz ta maminka poslala v kosiku krabici mleka a maly mrazici box se zmrzlinou na pohar, kolace jsem uz mela doma napecene jaaa i ten s napisem z tvarohu "Amonthia"....
...vlk za mnou prisel, cenil zuby, a ze pry mne sni (vazne nerikal sezere)...nacez ja mu nabidla, aby si pred jidlem dal naakej ten alkahoool z pokladu co jsem nasla pobliz chaty v Batelove (onen "poklad" tam zakopali, letapane "kdysi", clenove Amonthie v bodre nalade) ...no a nasledovalo to co nutne muselo nastat, vlk se nadratoval a namazal jak zakon kaze (asi tak jak to znate u Zertika) a usnul (snad mne za to ochranci prirody nezabanuji) ... pak prisla Karkulka a bez hlasek typu: "...babicko ty mas velke oci.." si se mnou dala pohar zmrzliny, kolac s "Amonthia" a zapijela, jako ja, mliiickem ... Myslivec taky prisel, ale ten si dal jen kolace (mliko nechtel, alkahoool skoro vypil vlk a ja to na nej nepraskla, zbytky co zustaly jsem vylila, neprozretelne

, do studny...). Pochvalil mne za starost o vlka, ktery lezel na zemi prikryty dekou az po usi a pak odesel....
Dal je to tak, ze vlk se za chvilku vzbudil a zaskuhral: „To mám ale žízeň!“ Dovlekl se ke studni, tam ucitil ten smrad z alkahoolu, nahnul se nad ni a jedovaty zapach ho omamil tak, ze spadl dolů. Žbluňklo to... vlk se utopil. Museli jsme pak kopat jinou studnu...nooo ... Od te doby vlevam ty jedy(primo z lahve a neprefiltrovane prez cloveka) radeji do WC, prece jen by meli vlci (a sluzebnici boha Amona) prezit jeste rok 3000, ze?
...takle to bylo, jooo, jooooooo....