Dobrý den Bardi,
Konečně sem se k tomu dostal, abych rozjel přípravu TRIČEK pro AMONTHII.
Nabídku dodávky našeho společného návrhu, který dáme dohromady mi učinil můj spolužák, který má v Brně reklamku.
Má s tímto zkušenosti, už vícekrát dělal pro stejné nadšence jako jsme my v on line hrách trička.
Gramáž bude ta nejvyšššššší což je 190!
Cena se bude odvíjet podle velikosti LOGA, a potisků či výšivek.
Předběžně cca trika s potiskem se pohybuje od 200 kč nahoru! Záleží na přesném počtu kusů do kterého se rozpočítává příprava výroby.
Nutnost účasti Všech z Amonthie!
Každý by měl udělat návrh na barvu trička a logo které by tam chtěl. Více log apod..
Můj návrh je tento:
Barva : tmavě červená, či podle plášťů Amon. PÍSKOVÁ/BÉŽOVÁ
Logo:
Přední strana : prostředek: bych dal velikost cca 30cm obrázek - potisk
Přední strana : u srdce: malý nápis Amonthie nebo Jméno postavy - druh nápisu potisk či výšivka: zde to půjde podle ceny! Barva písma bílá
Zadní strana : nápis na vršek zad : AMONTHIA GUILD nebo jen AMONTHIA. Či něco podobného. – potisk barva písma bílá
Můj návrh je ještě dát na levý rukáv fotku z UO své postavy v tom nejlepším vybavení s jménem. Takže nahrabošte LORDY. Myslím levej rámeček co mají všichni s postavou!
Vše co nebude stejné na potisku a bude se muset dělat zvlášť jako např. výše uvedený návrh bude zohledněno do výše konečné ceny!!!
Takže si to rozmyslete s těma návrhama, ať pak neslyším, že je to drahý a já jude atd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiliam se pokusí dát na Forum fotku nebo odkaz jak to asi vypadalo, když se dělalo tričko pro Vietkong.
Všechny Vaše návrhy posílejte na
hodecek@tiscali.cz posléze se v Hl. městě za přítomnosti šéfů Guildy vybere nejlepší návrh a ocení!
1.místo
2.místo
3.místo
Výhra bude velmi pěkná! Pan Frost a mr. Milionář Heitzmann určitě něco společně vyberou ze svojích pokladů! O))))))))))
Komu bude přiděleno tričko Amonthie rozhodne Rada a členové.
S pozdravem
Aslag