Příjmání otevřeno = nic mi nebrání Vás zahrnout informacemi.. =)
--------------------------------------------------------------
Zdravím všechny lidi z guildy Amonthia, jak členy,tak adepty..
Jmenuju se Jakub Šafránek 21 let, pohlaví muž =D, Bydlím v Jindřichově Hradci, vyučenej truhlík - povoláním truhlík.. =P
Mám dvě postavy na acc,
D´Perllite - Rangerka
Comtess De Lyra - NB craftka.
--------------------------------------------------------------
Do Vaší guildy se hlásím s rangerkou D´Perllite, která má následující skilly a skillcap:
Anatomy - GM
Animal Lore - GM
Archery - GM
Fishing - GM
Hiding - GM
Mining - GM
Tactics - GM
Tracking - GM
Fencing - Max (90)
Healing - Max (90)
Stealth - Max (90)
Animal Taming - 89,6 real
Lockpiking - 84,6
Parrying - Max (80)
Swordsmanship - Max (80)
Evalute Inteligence - Max (60)
Magery - Max (60)
a další skilly které nejsou tak důležité kolem 50. % skillu nebo max dle maximální výše skillu.
Total skillcap: 2036,1 real... Všechny skilly jsou uvedené v reálu.
------------------------------------------------------------------
Uo jsem začal hrát cca před šesti lety s postavou Gabriella - rangerka... Spolu s uživatelem "Zdeno" (Sederon ve hře) jsem se složil na guild stone a založili jsme Fast Arrow. Ovšem kvůli neshodám jsem rezignoval z funkce zástupce GM a šel jsem si svou cestou. Také jsem měl Vampa Nouzovy VYchod a Rangerku Andariell ovšem byla na stejném acc jako Gabriella a o ten jsem přišel, jelikož před šesti lety když jsem se nadch pro UO tak jsem 14 dní čekal na registraci herního účtu která mio nepřišla, kamarád měl shodou okolností acc který nebyl využíván a tak mi ho věnoval, ovšem sám od něj už neměl ragmail,takže když se naskytl první problém ve hře (zákaz jistých interpunkcí v hesla k acc "ˇ´= atp.") měl jsem heslo e=mc2. Gm chtěli ke změně hesla regmail který již neexistoval, tudíž jsem přišel o acc. Založil jsem si tedy nový acc a začal od píky.. Taktéž jsem byl v Jindřichohradecké Guildě Protective Souls stejně tak jako hráč Ardelion a další hráči od nás z maloměsta.. Taktéž jsem byl jako žadatel o adepství u Templařů, nicméně pak kamarádi odešli od templářů a založili guildu Witchers. To je tak zhruba vše za celých 5 nebo 6 let..
-----------------------------------------------------------Vaši guildu jsem si vybral z důvodu Vaší aktivity (chodíte dungy a běháte PvP), jste guilda, která působí na DP serveru již od dob co jsem se vykopal poprvé z NB dolu. Mám rád výpravy do dungů, rád bych si udělal kings cloak na který jsem nazbíral jsen pár částí.. Neumím a nechci umět hrát PvP rád věci získávám, nerad je odevzdávám PK vrahům.. =) Rád bych do budoucna zastával funkci Tamera a ostrostřelce k obojímu mi chybí kousíček... k tamingu 10% skillu a k ostrostřelci jeden milion gp =)
-------------------------------------------------------------------------
Váš kodex mi přijde fér od dělení lootu, náboru, trestání hříšníků až po projev a ochranu jedné víry... jsem s ním stotožňen..
Můj názor na PK je následovný nenávidím PK kor když stojí nad mým tělem v dungu a lootí mi PvM výbavu, nevlastil jsem, nevlastním a vlastnit PK nebudu, nenávidím PK.. =) Chaos - Jak jsem již zmiňoval, Pvp není moje silná stránka, proto frakce není nic pro mě =) Jsem zastáncem blue a jen blue hráčů..
V rámci hry bych chtěl dosáhnout na namaxování rangera (povolání a taming) dále sehnat si sochu a postavit si baráček, pak namaxovat craftku)
Moje zájmy, Hudba - ježdění po festivalech, free festivalech a dalších hudebních akcí, Filmy, vše kolem počítačů, auta, motorky, zábava a kamaráďi.. Pití alkoholu ale jen občas =P
Jsem ochoten jezdit na guildovní akce, ovšem pokud se to nekříží s prací (víkend v práci - pžezčasy) jsem na práci existenčnš závislý bydlím sám s přítelkiní.. Moc rád poznám všechny členy guildy..
mail:
neurotyc@gmail.com mail na který je registrován účet na tomto foru je vyplněn jiný z důvodu problémů registrace sem na forum..
Předem děkuji za přečtení topicu a snad i kladné ohlasy, těším se na Vás ve hře bando, zatím Šafryx =P =P
Kód:
30ks kľúčov do Cove -