Zdar, sice už jsem zapomněl co všechno bylo v požadovaných bodech, ale pokusim se napsat přihlášku odpovídající očekávání.
Jsem koko price, respektive to používám celkově jako umělecký jméno, dokonce používám stylyzovaný kp jako skutečnej podpis. Je mi aaaaaaaa už 27!!!!
Hraju na dp, no vlastně ani nevim jak dlouho tu hraju... asi je to tak dlouho, že to nepočítám. Jak dlouho ještě budu hrát?
Když bůh dá tak třeba až do svýho soumraku.
Edit: Nejsem v žádné gildě, cca 2 roky jsem působil v RODu na jehož mapě jsem byl přes kámoše od skoro počátku hraní. Co se týče představy kam to dotáhnout, co takhle kulturní referent?
mám na to dispozice...
Ve hře sem pátrač a questař. Rád hromadim a zjištuju různý rare itemy a záležitosti záhadné. provádim si soukromou dokumentaci objevů a různejch systematik a snad mám o funkcích věcí a skillů ve hře zajímavej přehled a povědomí.
Moje postavy jsou Bláznivá Inge ranger, Bláznivý Sven craftsman, Koko Price mage, Míša Kulička nb vampýr, Spadnul z Višně nb paladin. Nově kryska Kukucky podle zdi v jeslích. (cca třetí chodba vedle dveří - kliknout
)
Craftsman má vše krom carpentry. Ve výbavě 25 plate komplet, 25 leather kusy na tail a tink, robku, bandanu a v truhle 15 ada ore na buckler který se mi za půl roku nebo dýl nepodařilo přetavit protože se k peci prostě nešlo.Mág má jasnou alchymii a zbývá zhruba 5% inscription.
K bláznivý inge posílám report. Sry že je to rozházený, musim se psama a nechci aby mě zmizelo co sem napsal (už se stalo dřív)
Hraju nejvíc rangera Inge, vlastně jediná postava se kterou se cejtim na regulérní hraní a dungování. krom tamingu má všechny podstatné skilly. Momentálně dodělávám remove trap, teď mám něco přes 40. Skillcap je přes 2600 real.
Kouřim modrý LMka, na dungy musim mít dostatečnou zásobu. .. jinak je to v pr.