Dobrý večer želám Amonthii....
Volám sa Tomáš Miščík.Mám 15 rokov a som (on) "chlapec".
Moje postavy minule:Smrtka-nekromancer.
Moje postave (tedajšie):scorpion-mage
:williams-nekromancer
:arkadia-mage.
:L.a Drutik-ranger
-qvesty som nieako nerobil,nudi ma to
)).
Tak,hrajem asi 3-4 roky ultimu online the second age.Pvp mal som pk postavu:the darkness bol som s nou v guilde "PK"/B3/nim.Pvp bavim aj doteraz za nekromancera-williamsa...rad zabeham na pk
).PVm mi celkom tiez ide bol som vsetky dungy okrem Desp:2,3,4.Odzdene za maga mam all okrem desp2,3,4.Rád hrajem nekromancera a s nim sa aj k vám hlásim.
Bol som v guilde Camelot-odchod z neaktivity,+s+-tiez
heroes-nieako sa mi tam nepacilo,ale gm heroesu je super..Inak som si robil,pracoval som na vlastnom sharde(serveri) Imperium... ale nieako nebol cas to dokončiť a sprovozniť.
.
Prohrešky,moja horšia stránka hrania
...:
27.10.2007 15:11 Smrtka 0cad30 - Acc vracen majiteli. Za poruseni pravidel o bezpecnosti accountu jail a logy.
02.09.2007 12:42 Smrtka 0cad30 Heroes Smrtka=Hathor=Scriptor=Hektor. Podvod s prodejem domu -> Prudič -> Podvodník *Sofi*
21.01.2007 19:57 Smrtka 0cad30 - Jet makro s nepovolenou pauzou prispiva jednak k rychlejsimu rustu skillu, druhak k lagum a tretak k rychle ceste do jailu. Az si to rozmyslis, napis page a kdyz jsi tak cekal, hezky si pockej az ti nekdo urci trest. Edit: takze dual. Ban IP 14 dni,
27.07.2008 21:28 Scorpion 0cad30 Camelot Zabití sumem bez killu a lhaní GM při řešení. 1000 logu a 5 killu navrch. *None*
Prečo amonthia?
Páči sa mi už dlhšie táto guilda.Aj členovia niektorích poznám.Dlhšie sa snažím dostat k Amonthii,zo začiatku som klamal o svojej totožnosťi a skúšal som sa dostať takto k vám,teraz ma to dosť poznačilo a mrzí ma to.
-Kodex je úplne v pohodičke nič by som na ňom nemenil.
PK-no niektore su riadne svine ako som bol ja
hk,ale len tym lidem čo si to zaslúžily.
O- je riadne s manipulovaný , pred pár dnami vyfulily mi kamarada ,ktorí bol reflý na dung.
CH-je podľa mňa trošku lepši vedia aj pvp nie len 20 vs 2,ale beru to ako srandu.
-Čoho by som cel dosiahnuť v hre? asi len toho aby som prešiel all dungy na dp.A vychutnával si dungy pri dobrej partii ľudí.
-vo voľnom čase sa venujem tvorbe www a basketbalu.
-Mám 15 na srazi asi nedojdem.... aj ked by som sa tam rád dostal.
moje icq:357-373-812.
-za gramatické chyby sa ospravedlnujem
)).....