Zdravíčko všem,
hned se vrhnu na to, koukal jsem i na nějaké body, kterými bych se měl řídit, ale nechci aby to vypadalo jako strukturovaný životopis
.
Jmenuji se Jakub z toho vyplývá, že žena nebudu i když občas sám o tom pochybuji, protože uklízení, vaření, pečení a žehlení mi nikdy žádná ženská nevezme! Ale nebojte se. Je mi 21 let, studium jde už 4 roky dávno mimo mě, aktuálně jsem skončil jako grafik v jedné firmě, stěhoval jsem se z Moravy zpět do Ústí nad Labem, kde aktuálně bydlím. Zde jsem nastoupil jako asistent bývalého ředitele Fincentra.
Mám rád pivo, ale miluji polosladké víno, doma toho mám vystaveného dost. Jsem človíček, který miluje cestování, hory (Norsko a Alpy), fitko, auta a pořádný drift! Takže jestli do budoucna budu mít možnost dorazit na sraz, tak rozhodně nepřijedu s BMW. Ano, moc rád bych i na sraz tomu se nebráním, jen nevím jak moc je to reálné skrz aktivitu.
Abych pořád jenom nemlel, tak něco k Té Ultimě. Důvod toho proč se hlásím k Vám je jednoduchý. Mé hraní začalo ještě když jsem tahal kačera v 13 letech. Na DP jsem strávil 3 roky, poté jsem skončil a pokračoval další 3 roky na Kelevaru.
Proč Amonthia? Upřímně a na rovinu není moc na výběr. Již nějaký týden lustruji guildy. Jedna přihláška byla podána ke Spolku, ale prozatím měsíc bez aktivity a odpovědí no a jediné co jsem občas zahlédl je guilda MG, Amonthia a Harpagon -> zde jsem dostal i doporučení od hráče Jiri z Harpagonu. Jde mi aspoň o malinkou aktivitu a pochopení, že potom co se vracím si lecos pamatuji, ale ne vše. Mám nový účet což bude chtít ještě malinko času. U MG bych byl bez šance potom co jsem viděl na jejich foru za přihlášky a požadavky.
Postavy:Rytir Palacinka - Paladin, který má maxnuté základní skilly, které dostačují pro chod do dungeonu.
The Freeze - Necromancer, který má maxnuté základní skilly, které dostačuji pro chod do dungeonu. K prskovi mám mnohem blíže, protože jsem dříve hrál Mága.
Něco málo k historii zde na DP.Hral jsem 3 roky, jako malé děcko bez mozku. Jediná a hlavní postava byl mág - Ratafak. Není zapotřebí se hrabat v historii prohřešek samozřejmě byl a to za AFK trénink magery. Jediný prohřešek. Postava byla myslím komplet dotrénovaná.
Dungeony: Nějaké základní si pamatuji, Ice, Deceit, teď bych bez pomoci ale upřímně pohořel.
PvP: Nějaké základy bych zvládl, nicméně déle jak dvě minuty bych nepřežil
. Pamatuji si akorát jak jsem vždycky otravoval tenkrát v Cove u brány, občas vyběhl a pomohl modrákům házet PK dozad nějaké to KVF
.
Co očekávám? Fajn partu, která přes hru nebude měřit ego, cokoliv jiného je mi jedno
, která přijme velmi aktivního nováčka, který se vrací a velmi rychle učí!
. Co se týče aktivity tak po práci vždy po 16h a víkendy i když je pravda, že loguji i v práci
, to samozřejmě není čas vhodný např. pro dungeon
.
Co můžete očekávat Vy?Troufám si říct, že pohodového člověka, který absolutně nevyhledává konflikty a vyhýbá se hádkám a stresu toho jsem si užil 3 let práce v O2...... Člověka, který je aktivní, nápomocný a upřímný (s tou upřímností je to horší, jelikož občas člověku umím vpálit do ksichtu i to co asi nechce slyšet, ale to je málo kdy). Když bude potřeba ressnout v 5h ráno, není problém
.
-----------------No a nějaké cílé z mé strany?----------------
- pokusit se o comeback a zažít spousty srandy
- ukázat, že nejsem zase taková Llama
- potkat lidi, kteří jsou fajn a hlavně aby i oni věděli, že se dá se vším na mě spolehnout
KONTAKT ICQ: 729971963
Čím dříve s Vámi budu moci být v kontaktu, ať TS, Ventrilo apod. budu velmi rád.
TĚŠÍM SE NA VAŠE DOTAZY A KOMENTÁŘE!
:) Ahooooooj