Dobrý den, jmenuji se Tomáš.
Vlastím válečníka Mefis(100sw, +10 hadry, healing 75, anatomy nějakých 80%, na ostatních bojových skillech zapracuji, jakmile bude víc času a chuť) a od kamaráda mám půjčného crafta Panda na kopáni ingotů(100 mining) a necromancera Xever(100 necromany, 95% magery) na harvesty.Mám splněné nb questy typu(uhaste draka, nemocný žebrák, atd..)
Hrával jsem na pvp shardu jmenem PvP Imperium dokud se nezrušil.
Na Dark Paradise jsem hrával tak před pár lety za rangera (Kulomet) a paladina (Aragorn Swordmaster). Byl jsem v guildách EoL a LD. Prohřešek jsem měl za Aragorna Swordmastera (sprostá mluva), ale už jsem se poučil a mluvím slušně.
Vybral jsem si tuto guildu, protože jsem ve hře poznal hráče Ajl Rejpju a Dark Chibuk(s Chibukem jsem byl u EoL nějakou dobu) a přišli mi jako slušní lidé a pomůžou když si člověk neví rady. A také jsem o vás slyšel dobrou recenzi.
A v budoucnu bych se chtěl stát alespoň adeptem vaší guildy.
S kodexem naprosto souhlasím nic bych neměl nic bych nepřidával, je pěkně stručně napsaný a každý z něj pochopí jak se chovat. Líbí se mi na něm styl dělení lootu a také pokuty za sprostou mluvu.
Dělení postav blue, Pk, O/Ch...Jsem zastáncem blue postav, jelikož pk nemám rád každé co potkám se snažím zabít a nebo utéct pokud jich je víc. O/Ch..je to dobré na naučení PvP, získání nových zkušení v tomhle boji.
V rámci hry bych chtěl dosáhnout projití všech dungů a pomoci nováčkům, kteří si nevědí rady.Na srazy guildy nevím jestli bych mohl jezdit...protože je mi pouze 17 a ještě pořád studuji ( obor strojní mechanik/zámečník) a nepracuji, proto bohužel nemám žádné finance.
Kontakt na mě: Icq 224-455-594 (tam jsem pořád, pokud jsem na pc).
Kód:
+20 hadry - splneno
lastury - splneno
3x shadowstone -
mikrak -