Dobré ráno všem z guildy Amonthia.Doufám, že není problém v tom, že si sem podávám přihlášku přes uzavřený stav, protože jsem si psal s členem od vás a bylo mi to vyvráceno

1) Jmenuji se Dominik Čambala, je mi za týden 21 let, pocházím z Otrokovic kousek od Zlína. Studuji Vysokou školu, obor řízení výroby a jsem v prvním ročníku. Mé záliby jsou kolo, kamarádi, přítelkyně, pivíčko a takový ten relax u počítače

Poslouchám novodobou muziku, žádné stařešiny
2)
Seznam mých postavGodsword - destroyer (důležité skilly krom poisnu na max)
Daark scream - teuton (taktéž)
Sisel obecný - cleric (potřebné skilly na max, ovšem 3 roky jsem ho nehrál)
Artuhr - shaman (skilly na max, včetně tamingu)
Gainer - necro (pouze na harv)
Sacredd - gangrel (potřebné skilly na max)
a poté mám ještě nějaké, které mám vytvořené čistě jen z nudy, ale nehraji je
questy moc u postav nedělám, jsem spíše týmový hráč a individuální questy mě moc neberou, ovšem u destra to jsou knightky,ity, u gangrela specky, u pala knightky a tak podobně

3) Má historie hraní
Ultimu jsem začal hrát asi někde v roce 2008 přibližně, na 100% to ovšem nevím .. Ty začátky byly nudné, spíše jen harvení a tak podobně

Zkoušel jsem shardy endor, kelevar ale DP mě vždy bavilo ze všech nejvíce. Guildy kterými jsem prošel byla Legie,Sign,Kačeři, přihláška u Strangers, MG.
4) Prohřešky jsem nikdy neměl, jedině co jsem vyfasoval bylo za shamana, že jsem si chtěl ušetřit omylný kill v pride, ale GM mě udělalo Pk

stejně je to u shamana lepší skrz karmu.
5)
Důvod výběru vaší guildy?Je to prosté. Chci si ve volných chvilkách zahrát, je u vás krásná aktivita a chci poznat nové lidi se kterými doufám bude sranda

Osobní cíle jsem si víceméně splnil tady v této hře, čili už jen hrát pro zábavu

6)
Dungy, kterými jsem prošel, abyste měli představu TOP dungy chodím s destrem, v poslední době i se shamanem .. Takže u destra mám projíté všechny dungy, včetně všech despu, com, možná až na ty nové, když jsem teď nehrál

a u shamíka víceméně taky až na pár top dungů
7)Na vašem kodexu se mi líbí víceméně všechno, nebo spíš není tu nic, co by mi nevyhovovalo.
8)O/CH jsem nikdy nehrál, takže na to mám názor neutrální a PK jsem za poslední 3 roky nepotkal

jinak je to součástí hry a sám taky jedno mám (shamíka)

takže proč ne, bez toho by to byla nuda.
9)Jak už jsem říkal, cíle mám splněné, projíté všechny dungy víceméně, kovárnu postavěnou, topka nechané v dungu

čili jediným mým cílem je poznat nové lidi a pěkně si zahrát a odreagovávat se u této hry s vámi

10)Na srazy jsem ochotný jezdit když bude čas a nevleze nic do toho důležitého

a když to nebude někde v
PLZNI !

11)Kontakt na mě :
icq - 414590025
Mějte se hezky a děkuji za přečtení mé přihlášky a těším se na odezvy.