Zdravím všechny členy guildy Amonthia
Měl bych zájem se stát vaším členem, na sáhodlouhé sepisování zrovna nejsem ale něco málo o mně:
Jmenuji se Vašek, je mi 27 let a jsem muž
Dříve jsem vlastnil tyto postavy:
Xan - vamp
The Xan - mag
Kutil Tym - craft
Aiwory - paladin
Pala, Vampa spíše ze začátku pak jsem hrál už jen mága. Postavy jsem rúzně rozdal kámošum, takže po návratu na DP jsem nově rozehrál tyto:
Eyron - necr (až na poisoning max)
Aiw - craft
Venca IX - ranger, teprve jsem začal dělat, specku uvidím
Splněné questy jen ty základní - mystická dýka atd. Tehdejší dungy jsem prošel všechny. Teď spíš jen ty základní moc jsem nedungoval.
Na DP jsem začínal kolem roku 2001 a končil myslím 2004 (možná později) je to už nějakej pátek
Necelý rok z5 jsem se rozhodl zase začít hrát. Guildy kterými jsem prošel jsou GKM, HOA, Cont a možná ještě nějaké menší předtím. Hrál jsem hlavně s partou Irenicus, Trakat, Charon, Falcon atd.
Prohřešek jsem měl jen jeden a to za odlog v cove. Pojeli nás pk a měl jsem spotřebovanej help abych odkopl. Bylo z toho nějakých 200 logů.
22.05.2005 03:28 Aiwory 8490b1 - Odlog ducha v dungu (pred vchodem Covetous 3). Necht napise page a vysvetli.
Proč amonthia? Příjdete mi co jsem s váma něco málo byl jako dobrá parta. Ono to tak asi být musí, když jste vydrželi jako guilda takovou dobu.
Kodex mi příjde jasný, nemám s ním problém
Předchozí přihlášky co jsem začal znovu hrát nemám
PK nevlastním, nehraji, beru je jako součást hry, nic proti nim nemám
Rád bych si prošel nové dungy a tak celkově užil nějakou tu zábavu
Zájmy hlavně přítelkyně, občas práce, motorka, když je čas posilovna, kolo, pivko s kámošema
Srazů se rád zůčastním, jsem mobilní takže není problém.
Kontakt icq: 349 467 096
Kód:
vyrobiť 200 tamburín - splnené (cez 1k ks!!!)
zájsť dungeon FDD za necra -