Zdravím Vás AmonthiaVolám sa Jaro Štofko som z Nitry, mam 26 rokov a som cerstvy otecko

.
Moja kariera na UO sa zacala uz daaaavno niekedy v roku 2002 sa mi zda ale neni som si isty uplne, ale mal som vela krat pauzu... teras naposledy som nehral asi 2,5 roka a pred dvoma tyzdnamy som znovu zacal

Postav som mal viecero ale 95% znich bolo este zaciatkom ked som UO bral ako zabavku a neriesil som dungy a podobne veci

To co UO v skutocnosti je som okusil az ked som sa dostal do guildy Unholy kde som sa naucil hraniu , posluchaniu atd... Celkovo som si presiel guildamy: Draci vladci, Unholy, Eternal, a posledna Kaceri. Mozno ma niekdo odvas aj bude poznat V hre ma je vidiet ako Laniiriel - gangrel vampik - hotovy mam stounu, klany , nb runu morttar atd... ted pracuju na impovy

, Laniiriel II. - warrior- destro, alebo Wanessa - necro- moc zanej ale nehraju. Na postavach mam vsetky potrebne skilly max ale ak je treba kludne to sem cele skopirujem

Co sa tyka prohreskou tak som mal len afk... nikdy nic zavazne...
Hmm preco práve vy?? jedna vec je ze je uvas moj byvaly guild master z unholy ktoremu som vdacny zato ze ma vela veci naucil a dalsia vec ze viem o amonthii ze je to dobra guilda kde su super ludia a dufam vto ze si tu uzijem kopu zabavy
Co sa tyka kodexu tak sa snim stotoznujem odzaciatku az pokoniec neni tam asi nic co by som nejak vypichol
PK/Blue/O/CH - PK som nikdy nemal a asi ani mat nebudem neviem nikdy som pvp nejak moc nehral davnejsie som to trochu s necrom skusal ale som vtom lama tak som nepokracoval

O/CH nejak extra som nikdy nepocitoval kedze pvp nehravam ale nemam stym ziaden problem
A co by som chcel dosiahnut?? hmm nemam ziadny konkretny ciel... mozno toho impa dat

ale skor to berem ako zabavu... Nakoniec stale je to len hra

Dalej moje zajmy - no doteras to boly party a rozne veci chlastanie atd

ale kedze som cerstvy otec tak moj zajem bude prevazne moja dcerka

A co sa tyka zrazov tak urcite by som rad prisiel ak to bude v mojich silach... cize pokial bude cas a nebudem na sluzobke

To bude odomna asi vsetko snad som nanic nezabudol

dopredu sa ospravedlnujem za pravopis nikdy sa nato nedavam nejak extra bacha

Tesim sa na vase otazky ktore rad zodpoviem
Kontakt namna : ICQ - 711420661
Mail -
jaro.stofko@gmail.com