Zdravím všechny Ty, co to budou číst
Mé jméno je Petr, pocházím z jižní Moravy a rozhodl jsem se dát si k Vám přihlášku.
Mám jednu hlavní postavu za kterou hraji.
Wertol - paladin. Potřebné skilly jsou udělané tak jak mají být.
Ostatní:
Vertol - vampík - smazaný
Jednu dobu sem měl ideu udělat si rangerku - vznikl Pucanek, ale hodně rychle mě omrzel trénink a postava zůstala tak jak je - nepoužitelná.
Dostal sem na hlídaní postavu Ciri - cleric - ani nevím, kdy naposledy sem to prologl
ale měl by za něj občas hrát i Ire z Legie.
Z toho plyne, že jediná postava kterou hraji je paladin (to ale předpokládám všichni dávno víte)
Questy - paladinský náramek se počíta?
speciální zbraně, newbie kudlička, virtues cloack
Na DP sem začal hrát nevím kdy.... je to už hodně dlouho, hrál sem v herně s vampem, který už dávno neexistuje. S ním sem byl v guildě DoHR - dobrá parta lidí. Po nějaké době sem ale přestal hrát, vamp byl "převzat" a já se věnoval jiným věcem.
Po nějakém tom roce sem opět z nudy dostal chuť hrát, stáhl si UO a udělal pala. Vyrostl sem s ním v britainských stokách a posléze potkal lidičky z Legie kde sem na nějakou tu chvíli usadil
. Na pár měsíců sem si "odskočil" do guildy WR, ale po neshodách s tamním GM mě Legie přijala zpět s otevřenou náručí (až na Skuhryho, který se to snažil za každou cenu stížit
)
Výpis z trestního rejtříku není prázdný ale co už
Vertol (vamp) -
02.04.2003 09:34 Vertol 289683 - Podpora Pk, nastaveno 15 killu. The First (tady už sem za něj nehrál já)
27.09.2002 00:00 vertol 3aa902 Dohr Za přechovávání kradených věcí - jail 720hodin, ztráta veškerého majetku na accountu, Fame 0, Karma -10K. The First
Pucanek -
13.04.2007 09:31 Pucanek 0bee4d - AFK detect hidden, první AFK prohřešek
Wertol (pal) -
04.01.2008 15:55 Wertol 13170c Legie Bugovani spellbooku. Vzhledem k polehcujicim okolnostem pouze 6000logu.
28.05.2006 16:01 Wertol 13170c Legie Napomáhání PK a zneužívání crim flagu Ch/O, asi chce být taky červený. Prudič + 5 killu.
Proč právě Amonthie?
Důvodů pár bude.
1. Je tu část Legie
2. hrají převážně s Váma
3. Frostík řekl, že modrákům nepomáhá
4. Seraph už mně říká Wertolku
Funkci bych klidně zastával - třeba takový guildovní povaleč, to by bylo fajn.
Kodex - pročtený už dávno, takže ho znám a z části se jím řídím (dělení lotu)
Názor na PvP - neumím, nezajímá mně to
Sem čistě jen na PvM.
Ve hře nemám žádné cíle, hraji jen pro odreagování, pro zábavu.
Spoustu času mně zabere práce a co nejvíce času se snažím věnovat přítelkyni. Rád chodím ven mezi lidi, do kina atd...
Občas chodíme hrát kulečník.
Srazy upřimně netuším. Záleží na hodně věcech a proto bych to spíš řešil až událost nastane
Icq 318842696
Snad sem to sesmolil srozumitelně, těším se na Vaše reakce!
Kód:
Úkoly:
Drowy ve 2 - Splněno
Poridit si mikrak - Splněno
Klíčky do wrongu - Splněno
2* Knightky - ?