Přeji Všem krásný den, večer či ráno (podle toho kdy to čtete)

Takže nebudu chodit kolem horké kaše a nebudu oddalovat to co jsem měl už napsat dávno. Spousta z Vás to již určitě ví, nebo to alespoň tušila, ale abych to uvedl konečně do oficiálního stavu..
Dnešním dnem končím oficiálně aktivní hraní na DP a vůbec celé UO. Neříkam, že se na Vás občas nezajdu podívat nebo alespon pokosit pár červených debilů (50k pokuta:p) ale rozhodně když přijdu bude to svátek.
Abych něco málo uvedl k důvodům tak důvody jsou takové ve zkratce - Odmaturování - práce - přítelkyně a již začátkem nového roku vlastní byt a vylítnutí ptáčka z hnízda

kde ani nevím zda budu mít připojení na internet. Kdyby někdo chtěl nějaké větší detaily klidně napíšu na icq...
Tak abych to ukončil..
Chtěl bych poděkovat Vám všem se kterými sem měl tu čest hrát... Amonthia jako celek je parádní parta kamarádů a ja doufám že to do budoucna i tak zůstane a i když spouta lidi hraje pro mamon vím že Amonthia byla vždycky o přátelství. I když mi UO vzala 4roky života z toho většinu v Amonthii nikdy toho nebudu litovat protože jsem zde potkal spoutu dobrých přátel mezi Vámi a pokud budu mít čas a chut rád se zůčastním kteréhokoliv srazu Amothie pokud mi to dovolíte

Ale bacha jsem úchylnější než kdy předtím

Speciálně bych chtěl poděkovat jednomu teplouškovi a to je Frost... který mě naučil vše co jsem v UO uměl a pomohl mi v situacích nad kterými by, kde kdo brečel

i přesto že mě někdy pořádně sral je to jeden z nejlepších lidí a prostě doufam že si ho tu budete držet..

Takže ti Froste a Vám všem děkuji za zážitky která sem s Váma prožil..
K mím postavám měl by mít login a hesla frost a co snima a smím majetkem udělá nechám na něm.. Udělejte si třeba krásný vánoce

Takže se mějte a třeba se i někdy vrátim ale teď to určitě neplánuji.. Zbohem a snad na srazu... !