Jmenuji se
Jakub a všechny srdečně zdravím.
Je mi 32 a pocházím z Bechyně u Tábora a jsem pohlaví samčí. Bydlím 5 rokem v Eifelu v Německu, kde pracuji jako Elektrikář.Zálib mám velice moc! Hlavně ,když není nuda... Auto,motorka,muay-thai,joga,párty,pc,league of legend,uo,přátelé,relax,kytara,djembe,sklípkani,snowboard a určitě by se ještě něco našlo. Postavy:Nechvalně Známí-Craft je potřeba dodělat 20 Bowcraft,Lumber,Cooking a Fishing.A sehnat suroviny na dokončení questu na Magic Minera.
Pikoe-Vampire gangrel a moje hlavní postava full, ale pořád jde hodně věcí dodělat. Stone Imp,Remove Trap a herní skill.
Udie-Mág pomalu ho tréním, už jen trochu alchemky,inscript a cartography. Něco málo s ním za lamím, pokud je potřeba, ale žádné zázraky možná v budoucnu...
Silena Komtesa-Ranga ostro full v opatrovnictví majitelka nemá na UO čas.
UO HistorieDP jsem začal hrát v roce 2003 za Wara Kubula a časem i za vampa Pikoe ,kterého jsem uplně nedotrénil a skončil za AFK v Jailu, ale byl mi poskytnut full vamp Gimli něco se na dungovalo byl jsem v guilde MC.. a hrál s kamarády z Bechyně a Tábora...tenkrát to žilo trochu jinak... Koncem roku 2006 jsem vše daroval a přestal hrát.
Po delší době jsem se k UO vrátil na serveru TZ a zasvětil kámoše se kterým jsme poté zmamonili a já pomalu přestal hrát... a krátkou chvilku jsem byl jedno z GM serveru Darksunrise a to ukončilo na dlouhou dobu moje hraní UO.
Na konci roku 2016 jsem znovu začal na DP. Hlásil se do bývalého MC nového MG nebo tak něco, ale to rychle skončilo kopou nesmyslů pro hráče s 10 letou pauzou nemožné pochopit.... rozhodně jeden z problémů byl muj velice dobrý kamarád, který mě samozřejmě okamžitě zavalil luxusem ,aby mi hru zpříjemnil v začátcích.(Poděkování také všem GM) Byl Harpagon a to bylo pro MG problém.Blablabla a blabla výsledek pro mě MG neni bývalé MC kopa... blabla..
Časem jsem zakotvil v Rebornu, kde mi Eli a další dlouhou dobu pomáhali a našel jsem pár nových přátel.
Prohřešky:
Afk,afk a pak ještě afk
Důvod a FunkceBylo mi od kamaráda řečeno ,že pokud chci dungovat ať zkusím Amonthia
Poznat nové lidi,pobavit a zlepšit se v hraní.
Nemyslím na funkce v budoucnu ...
KodexUrčité zásady se musí dodržovat a na tom základu to funguje...
Nechceš,nepotřebujem.
PK,Blue...Teď mě zajímá jen PvM!PvP neovládám!
Čeho dosáhnout?Dungy... a pak je zdolavat v menším počtu a pobavit se u toho.
Splnit určité questy.
Ukraftit určité itemi pro hráče.
Pobavit se a být nad věcí.
Plně zhodnotit čas strávený ve hře!!!
Snad jsem napsal vše..