Amonthia

Právě je 28 bře 2024 11:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 13:38 
Offline
Bezdomovec z podhradí
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2016 17:28
Příspěvky: 5
Zdarvím Váš všechny,
chtěl bych se tímto ucházet o přijetí do lidu Amonthského. Jelikož vím jak je čas drahý a vzácný, rozhodl jsem se Vám ho trochu ušetřit. Pod tímto slohem je všechno důležité o mně vypsáno v bodech. Dále bych se rád omluvil za gramatické chyby v mé přihlášce (nikdy mi pravopis moc nešel).

V reálném životě se jmenuji Jakub Vošický a je mi 24 let. V současné době se stěhuji do Nymburka. Pracuji jako Elektro-technik ve společnosti Centec. K mé práci patří i výjezdy za hranice České republiky, především do Afriky. Bohužel né vždycky mam možnost připojení k plně funkčnímu internetu… Mezi moje zájmy patří fotbal, hudba, pivečko, občas weed a IT technologie. Z hudby poslouchám nejraději Ragga Junge a zlomenej beat, ale poslední dobou poslouchám už jen rádio v práci…

Ultimu jsem začal klikat v roce 2003 (v té době mi bylo 12 let) a v první guildě jsem byl v roce 2005. Více informací dole :)

K postavám. Moje první postava byla Angelic 1 - žlutej vampírek. Jenže z mladické nerozvážnosti jsem zkusil zacastit IVM a s překvapením jsem skončil v Jailu s hodně logama:). Od té doby jsem tento acc nelogoval a byl smazán. Do rukou se mi dostal warrior Tomas Drakobijec, u kterého jsem udělal +20 hadry a nachodil pár dungů.Tomas Drakobijec po nějakém čase putoval k jinému hráči. Následně jsem od kamaráda dostal vampíra (kterého určitě bude dost lidí znát) jménem Maso III. Tohoto upíra jsem vytrénoval, jak jsem jen mohl (SC 2,4k). Splnil jsem Imunitu a Stone Gargu. Dlouhou dobu jsem dungoval jedině za něj. Jenže po delší pauze od UO jsem zjistil, že si ho původní majitel vzal od GM zpátky. To jsou postavy, které už nemam. Nechci ospravedlňovat své chování, lituji toho, ale bohužel jsem byl mladej a nerozvážnej. V současné době mam paladina DarthKnighta (bez specky) u kterého mam skilly na PvM snad všechny max. Odchodil jsem s ním i hodně dungů, takže bych za něj měl umět i trochu hrát :). Další je ranger Hentunen (bez spec), i s ním jsem pár dungů odchodil. Na pořádné dungování by potřebovat trochu doladit :) Má jen 95 Tactic a 66 Taming (to bych chtěl dotrénovat). Dále na seznamu je ještě mág Chamot Izgeven a clerik Prcek. Obě postavy bych se rád naučil hrát. Poslední postava je necromancer Acid. Tato postava byla vždy jen na harvení a občasné prozkoumávání světa.

Ultimu jsem hrál pouze na našem Temném Ráji, neměl jsem ani chuť zkoušet jiné světy. Na DP mi vyhovuje systém postav, dungů a všechno prostě.:) Za dobu svého působení jsem prošel mnoho guild... Bohužel ve většině případů jsem odcházel kvůli neaktivitě (mé, nebo celé guildy). Moje první guilda byla Phantoms of Light. Zde jsem začínal jako úplný NB a naučil se mnoho o této hře. PoL nakonec zneaktivněl a rozpadl se. Následně jsem přešel do Crusaders of Destiny. Po chvíli přestal hrát můj kamarád a gm Suki a já už neměl proč zůstat. Další štace byla Brotherhood, prý jsem byl vyhozen za neaktivitu, ale nepamatuji si to… Další byl Overmind, kde hrálo pár zkušených hráčů a já se od nich naučil mnoho o UO, jenže kluci v jednom Shame přišli na to, že si z Knight Q mohou odnést více než jednu kuličku a většina guildy dostala BAN… Těch pár co zbylo, založilo guildu T2B, po nějakém čase se stala neaktivní a zanikla. Mezi tím jsem začal hrávat s Kovárničkou a běhat obtížnější dungy. Kovárnička nakonec skončila a Ara s Gogoušem založili Unholy Crew, to byla další moje zastávka. A jak už to bývá, guilda skončila neaktivní a rozpadla se. Po krátké pauze jsem zkusil štěstí u Legion of Doom. Bylo tam mnoho dobrých lidí a rád jsem s nimi hrál, ale po nějakém čase se rozhodlo o konci guildy. Chvilku jsem ještě běhal s Ochráncema svaté relikvie, ale přestal jsem hrát a byl jsem vyloučen.

Ted k prohřeškům. Za mé působení jsem pár skraloupků měl. První byl bug s clerik spell bookem a IVM u Vampa. Následovalo jedno AFK Alchemy s druhým Vampírem a jeden vroubek jsem měl za sprostou mluvu (za to jsem dostal počítání na krásném ostrově). Více toho už není.

Amothii jsem si vybral z několika důvodů. První je, že za celou dobu svého působení na DP jsem měl boha Amona v úctě a obdivoval jsem jeho válečníky. Druhým důvodem je Vaše aktivita a doufám ještě dlouhá doba života guildy. Třetím důvodem je Nero, který doufám začne taky klikat!:D. Je pravda, že bych mohl zkusit štěstí u WR, Kačerů nebo třeba MG, ale nelíbí se mi jejich handrkování (kdo kam došel a koho předběhnul a tak podobně). Co mohu nabídnout guildě? Tak asi jednoho klamáka do dungů: D a časem snad slušně hrajícího hráče. Jak jsem již psal Tomovi, dlouhou dobu jsem nehrál a potřeboval bych s pár věcmi poradit 

S kodexem nemám problém. Bez pravidel by nic na světě nefungovalo :) Souhlasím i s dělením lootu a tresty za sprostou mluvu. Na kodexu bych nic neměnil. Díky němu a díky hráčům má lid Amonthský na světě dobrou pověst :)

Pár kamarádu hrávalo za PK i za frakce, ale já jsem na to nikdy nebyl. Nic mě na tom nezaujalo. Když někdo chce běhat O/CH nebo PK, tak ať běhá :)

V ultimě mam pořád ještě pár věcí kterých bych chtěl dosáhnout, ale s mamonem to nemá nic společného. Jako mladší jsem chtěl mít všechny drahé cetky, co na světě jsou, ale už po nich neprahnu. Chtěl bych už jen najít fungující guildu, postavit si baráček ze soch (abych se měl kam vracet) a dotrénovat a naučit se hrát pár postav (rang, mage, clerik).

S dobou hraní to nemam nijak vymyšlené ani rozvrhnuté. Hraju podle nálady a času. Většinou můžu hrát každý den od cca 18 hodiny do 22 hodiny (ale není problém i déle). O Víkendu je to se mnou komplikovanější, to záleží na více faktorech. Ale pokud by se dohodl dung na rozumnou hodinu a já neměl na plánu něco jiného, tak by nebyl problém.

Na guildovní srazy bych se rád podíval, pokud by to nebylo na druhé straně země :) Jenže s mojí prací je to komplikované. Může se stát, že z týdne na týden budu muset odletět do zahraničí a tam zůstat třeba měsíc…

Samozřejmostí je TS a UO Mapa :)

Určitě jsem na něco zapomněl, tak se ptejte 

Kontakt na mě:
Email: vosicky.jakub (zavinac) gmail.com
ICQ : 254018045

Důležité info v bodech:
Citace:
O mně v RL
- Jakub Vošický, 24 let, bydliště Nymburk
- Zájmy: fotbal, hudba, pivečko, weed, IT
- Pracující jako elektro-technik

O mně v UO:
- Na světě od roku 2003
- Prošel mnoho guild :
o Phantoms of Light – neaktivita/ rozpad
o Crusaders of Destiny – neaktivita
o Brotherhood – prý vyhozen
o Overmind – rozpad
o T2B – rozpad
o Unholy Crew – rozpad
o Legion of Doom – zánik guildy
o Ochránci Svaté relikvie – neaktivita

- Postavy:
Bývalé:
o Maso III.
o Tomas Drakobijec
o Angelic 1.

Současné:
o DarthKnight
o Chamot Izgeven
o Hentunen
o Prcek

- PvP nehraju, nemám ho rád

- S kodexem plně souhlasím v celém rozsahu

- Na srazy se rád podívám

- Čas hraní záleží na vice faktorech, ale po práci a po dohodě není probém




Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 13:41 
Offline
Správce Amonova pokladu
Uživatelský avatar

Registrován: 12 srp 2011 17:23
Příspěvky: 3841
Vitam te u nas na forku :)

Pro zacatek si dej avatara a ja si to jdu precist.

_________________
Duso:
kurwi chlast a chlebicky to su arciho konicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 13:43 
Offline
Správce Amonova pokladu
Uživatelský avatar

Registrován: 12 srp 2011 17:23
Příspěvky: 3841
Tvl Jo konecne nekdo prez Jungly a Dnb ! male bezvyznamne + :D

_________________
Duso:
kurwi chlast a chlebicky to su arciho konicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 13:50 
Offline
Lesní tulák
Uživatelský avatar

Registrován: 28 srp 2012 20:35
Příspěvky: 57
Vitej ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 13:57 
Offline
Správce Amonova pokladu
Uživatelský avatar

Registrován: 12 srp 2011 17:23
Příspěvky: 3841
Tak sem to procetl a pekne napsana prihlaska.+


Fakt tam mas vse je to jak strukturovanej zivotopis.Takze otazky budou spise obecne nez herni ....

Jako zda pijes caj? proc neprahnes po mamonu? to je tady zaklad :D a mas deti rodinu nebo jsi na volne noze aby ti kdyztak nekdo mohl nosit kyticky ! :)

Radio poslouchas doufam Dnbradio.com :) nebo pirate s station ? DNb heaven? Caprice nurofunk ? Jezdis na party hodit kopytem ?

Byl jsi nekdy v Africe na party ?

Nechces mi privezt z Afriky kalacha kostku koxu a nejaky diamanty az tam pojedes ? :D

A jinak se tesim se na spolupraci.

_________________
Duso:
kurwi chlast a chlebicky to su arciho konicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 14:05 
Offline
Krakonoš
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008 13:09
Příspěvky: 4161
Bydliště: Praha
Za jungle a dnb máš plus, za to že nemáš specky máš mínus. :twisted:

_________________
Kdo ovládá minulost, ovládá i budoucnost. (1987 - Velký bratr)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 20:26 
Offline
Bezdomovec z podhradí
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2016 17:28
Příspěvky: 5
Děkuju za přivítání :)

Za délku se omlouvám, ale nějak to nešlo napsat kratší :)

Čaj piju, ale záleží jakej :) Po mamonu neprahnu, jelikož stejně jsem o něj vždcky přišel :D Samozřejmě bych si chtěl nasbírat hromadu equipů na výlehy a postavit ten baráček :) Ale už nebudu shánět různobarevné blbůstky :) Jsem svobodnej a bezdětnej naštěstí :D Doufám, že mi ještě dlouho nikdo kytky nosit nebude :D Mam přítelkyni se kterou se stěhujeme do nového bytu, který jsem koupil :)

Poslouchám dnbradio.com, občas podcasty od UKF bo Hospitality :) Poslouchám spíš Liquid, ale poslední dobou jsem přišel na chut Neurofunku a Darkstepu :) Na Dnb party jezdím jen občas do našeho lokálního baru (Boss Bar PDY), ale mam za sebou i festy jako Let It Roll (ještě na pískovně) nebo Svojšice Fest :) Líbí se mi i v Stormu nebo v kongresáku na nějaké té party :)

V Africe jsem na žádné párty nebyl, nemám tam moc čas :) Hlavně dnb bych tam hledal neuspěsně :/ Ale v Brazílii to bylo fajn :D

Kalacha ani kostku kokainu nepřivezu :D je problém něco provézt tam, natož zpátky do Evropy :D

Také se těším na spolupráci :)

Děkuji za plusy i mínusy :) Když mi někdo poradíte se speckama, tak budu jedině rád :) Specky teprve začínali, když jsem končil :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 22:05 
Offline
Krakonoš
Uživatelský avatar

Registrován: 01 úno 2008 13:09
Příspěvky: 4161
Bydliště: Praha
Pal teuton

_________________
Kdo ovládá minulost, ovládá i budoucnost. (1987 - Velký bratr)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 08:22 
Offline
Správce Amonova pokladu
Uživatelský avatar

Registrován: 12 srp 2011 17:23
Příspěvky: 3841
Super to je vic nez jsem cekal ohledne muziky to jsi me celkem potesil a prekvapil.

Konecne nekdo kdo neposloucha nejaky gejarny jako Arde ! :D

Jak neprivezu kalacha:D problem sem neco dovezt ...cmoudu sem vozej posledni pulrok mraky a nevidim ze by meli problem se sem dostat :D:D

Ale chapu musel bys to holt v africkym lidlu hodit do bananu :D

Jinak se mluvilo hlavne o tatramsnekm caji :)

_________________
Duso:
kurwi chlast a chlebicky to su arciho konicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 16:24 
Offline
Mlýnský čeledín
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2009 22:54
Příspěvky: 123
Ahoj. vítam tě u nás a těším se na společnou hru. GL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 23:59 
Offline
Purkrabí
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2011 13:20
Příspěvky: 1266
Super! Vítej na našem fóru! Jsem rád, že ses odhodlal, nová krev je vždy vítána, za přihlášku čitelnou a krásně přehlednou dávám palec nahoru. Zítra večer pořešíme přistup na mapu (pokud ti ho už někdo nedal) a určitě si něco proskočíme.

Ve vztahu jsi/nejsi?
-čistě z herního zájmu, nejsem Pedro :twisted:
Jak jsi natom s Questama? Baví/nebaví?
-současné Q se můžou zdát trošku těžší, protože byli upraveny s ohledem k současným možnostem hraní a používání externího programu phoenix-máš?
Co máš splněno, co bys třeba chtěl splnit?
-nb questy počítám máš, pokud ne, určitě dodělej, zejména pak vodítko, užitečná věc, NB runa už nežere regy, takže nejlépe marknout v Naře :twisted: a máš to zadarmo přímo k nám i k bance ;-)
Hraješ teď teda sám nebo klikáš s někým?
- zmínil jsi nějaké kamarády PK, in game nicky by mě zajímaly ;)

Zatím asi všechno,
Díky za odpověď a přeji příjemnou zábavu! ;)

_________________
-J-:
tom to naprikald hraje 15 let a porad na picu
-J-:
ale posledni 5 let si udelal na picu i postavy takze to je HIGH LEVEL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 10 bře 2016 09:13 
Offline
Bezdomovec z podhradí
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2016 17:28
Příspěvky: 5
Děkuju ještě jednou za uvítání :)

Tom píše:
Super! Vítej na našem fóru! Jsem rád, že ses odhodlal, nová krev je vždy vítána, za přihlášku čitelnou a krásně přehlednou dávám palec nahoru. Zítra večer pořešíme přistup na mapu (pokud ti ho už někdo nedal) a určitě si něco proskočíme.

Ve vztahu jsi/nejsi?
-čistě z herního zájmu, nejsem Pedro :twisted:
Jak jsi natom s Questama? Baví/nebaví?
-současné Q se můžou zdát trošku těžší, protože byli upraveny s ohledem k současným možnostem hraní a používání externího programu phoenix-máš?
Co máš splněno, co bys třeba chtěl splnit?
-nb questy počítám máš, pokud ne, určitě dodělej, zejména pak vodítko, užitečná věc, NB runa už nežere regy, takže nejlépe marknout v Naře :twisted: a máš to zadarmo přímo k nám i k bance ;-)
Hraješ teď teda sám nebo klikáš s někým?
- zmínil jsi nějaké kamarády PK, in game nicky by mě zajímaly ;)

Zatím asi všechno,
Díky za odpověď a přeji příjemnou zábavu! ;)


Přístup na mapu ještě nemam, tak to nějak pořešíme :)
Ve vztahu jsem, už nějaký ten pátek :)
Questy jsem nikdy nějak moc nechodil.. Nb questy jsem většinu prošel, ale z těch komplikovanějších a složitějších jsem byl jen Stone Gargu,Imunku na Vampa a náramky k palatovi :) Časem planuju nějaké questy udělat, ale musím se naučit trochu zas hrát, trochu si to oživit :) NB runy nemam u všech postav, ale to asi nebude problém zajít s někým :)
Momentálně hraju jen sám, jelikož skoro nikdo nehraje (se kterým jsem hrával)
Kámoši hrávali wara Blecha a necra NOFX nebo tak nějak podobně :) ale už oba nehrajou docela dlouho :)

Arcichalid píše:
Super to je vic nez jsem cekal ohledne muziky to jsi me celkem potesil a prekvapil.

Konecne nekdo kdo neposloucha nejaky gejarny jako Arde ! :D

Jak neprivezu kalacha:D problem sem neco dovezt ...cmoudu sem vozej posledni pulrok mraky a nevidim ze by meli problem se sem dostat :D:D

Ale chapu musel bys to holt v africkym lidlu hodit do bananu :D

Jinak se mluvilo hlavne o tatramsnekm caji :)


A co posloucháš ty? Ono je dnb a dnb :)
Mno jo jenže oni bělochy kontrolujou jak jen můžou :) Ale můžu ti přivézt nějakou černou ženu :D
Najít tam Lidl nebo něco podobného by byl taky problém :D
Tatranskej čaj jsem měl jen párkrát a docela mě to vyřídilo, ja moc nepiju :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 10 bře 2016 10:25 
Offline
Správce Amonova pokladu
Uživatelský avatar

Registrován: 12 srp 2011 17:23
Příspěvky: 3841
Ja posloucham hlavne Neurofunk abych rekl pravdu ....ale v dnb zanru nepohrdnu nicim.

Hodne jedu ty online media takze tam si proste moc nevyberu co hraje jako podkres :)

_________________
Duso:
kurwi chlast a chlebicky to su arciho konicky :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 13 bře 2016 13:47 
Offline
Kovářský učeň
Uživatelský avatar

Registrován: 10 bře 2013 10:53
Příspěvky: 218
Zdravím tě, myslím, že jsme se už v minulosti setkali - "Madagar" ... :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 15 bře 2016 19:59 
Offline
Bezdomovec z podhradí
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2016 17:28
Příspěvky: 5
Tomino píše:
Zdravím tě, myslím, že jsme se už v minulosti setkali - "Madagar" ... :)

Ahoj, jojo Madagar mi něco říka, z dob Phantoms of Light :)

Jinak omlouvám se za mojí neaktivitu... Ja jsem minulej týden byl na "soutředění" a trochu se to zvrhlo :lol: :roll: Tento týden mam běhání kolem nového bytu :/ Tak snad zítra najdu po práci čas a podívám se za Vámi na mapu :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 09:19 
Offline
Purkrabí
Uživatelský avatar

Registrován: 12 úno 2011 13:20
Příspěvky: 1266
Tak co? Jak to s tebou vypada? Uz jsi aspon lognul mapu? :P

_________________
-J-:
tom to naprikald hraje 15 let a porad na picu
-J-:
ale posledni 5 let si udelal na picu i postavy takze to je HIGH LEVEL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DarthKnight
PříspěvekNapsal: 04 dub 2016 16:26 
Offline
Bezdomovec z podhradí
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2016 17:28
Příspěvky: 5
Tom píše:
Tak co? Jak to s tebou vypada? Uz jsi aspon lognul mapu? :P


Ja se omlouvám, že jsem zcela neaktivní.. Nějak se mi zkomplikovalo stěhování a měl jsem další starosti.. Doufám že během 14 dnů se všechno urovná a budu moct hrát :) Jinak mapku jsem párkrát lognul, ale dung jsem nebyl :(

E: ale jinak vás šmíruju co se dá :D


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz