Ahoj, jmenuji se Daniel Modřický a jak jméno již naznačuje, jsem skutečně můž.
Moje aktuální postavy jsou emptis (War) a jako vedlejší si dělám Ranga (Sesty). Emptis už má max SW, FENC, HEAL taktiku a na MF se dělá. Postavy, těch bylo, že si určitě nevzpomenu na všechny, ale zkusím ten zbytek
Empti (War), Fu(a)rbik(Mag), Panda (craft), Smithova (ranger), Vampik(Vamp), Tempest (PK war), Xever (Negr), Lilly (PK mag) (Cler) jmeno si bohuzel nevzpomenu. Vsechny tyto postavy jsou bohužel nedostupné díky skvělé komunikaci s GMs, která jsou vstřícná a vždy odpoví, nicméně, včera se mi jedno ozvalo, takže je možné, že mi obnoví nějaký účet.
Questy zatím nemám žádné, až na +10 hadry. UO jsem hrál cca 3,5 roku, poté jsem přestal na 5 let (kvůli tomu ty blocky bych řekl) a teď hraji cca 1-2 týdny, začínám s kamarádem, takže sparring nám naštěstí jde
.
Guildy... to je další problém, protože plno guild už není, tak si nepamatuji. Vybavuji si však ZK, SPolek, ROD a Crusaders. Moje prohřešky jsou pouze kvůli AFK,AFK,AFK a AFK při sparringu, pokud si dobře pamatuji. Snad jsem na nějaký další prohřešek nezapomněl
.
Tuto guildu jsem si vybral proto, že je stále aktivní, jako jedna z mála , má dlooouhou historii a nikdy jsem s hráči z Amonthie problémy neměl
. Říkal jsem si, když už tu začnu hrát po tak dlouhé době, tak přeci neskinčím na HB s neaktivní guildou
.
Nevím jak to je teď s PK a Frakcemi, takže nemohu posoudit, ale dříve jsem si rád zaběhal, ale to spíše jen odevzdat equip, protože PVP za mága mi nikdo moc nešlo
.
Jinak PK určitě neplánuji ani v dávný budoucnosti. Rád bych tu našel partu fajn lidí, díky kterejm by to DP bylo ještě lepší, kvůli nedostatku lidí tady, což je škoda. Ve hře bych určitě rád dosáhl toho, že budu zabespečen, a rád bych prošel nebo se aspoň pokusil projít i ty TOP Dungy
.
Moje záliby krom PC jsou určitě sporty, až na Florbal nepohrdnu žádným sportem a také se rád podívám na film či nějaký seriál. Snad se to nevložilo podruhé, ale poprvé se mi tam nic neukázalo. A ještě tady kontakt na mě, je ICQ 326405391