Vaše skutečné jméno...Zdravím pánové,
jmenuji se David Tomeček je mi 32 let a rád bych se ucházel o místo ve Vaší guildě. Pocházím ze středních čech kousek od Příbrami a momentálně žiju v Praze. Mezi moje záliby patří sport, turistika, pc, cestování, četba.
seznam Vašich postav
Moje postavy:
Divine Touch- Klerik(bez specky) – max skilly
Reaper of Souls – ranger (ostro)- chybi poison a taming
Spartacus – war - používám na rybaření
Hary – mag – zkladni max a k tomu alchemy a inscript
Vulcanus – craft- mining
Postavy co jsem dostal:
Kulisak – ranger(ostro) – krom poisonu max
Prospektor – necro – nemá poison
Naj Zeleny – craft - max: mining, bs, tink, carp
stručná historie hraní uo (jak na DP, tak na jiných shardech), guildy na DP, kterými jste prošli...Hrál jsem dlouhou dobu na Kelevaru, kde jsem působil v guildě Cerveza a pak v Thorrových dětech.
Na DP jsem prvně logl někdy v roce 2014, před dvěma lety jsem se hlásil do Spolku, ale nakonec jsem odjel do ciziny, takže jsem přestal hrát. V jiných guildách jsem nebyl.
- Vaše prohřešky (postav současných, minulých, vaši i půjčených)...17.02.2006 17:12 Naj Zeleny 50265c - Tentokrat sem nacapal prilis inteligetniho crafta. Stejny trest jako tech par pred nim. 10dni v chladku a nake ty logy na rozptyleni mezi ctenim pravidel.
05.11.2005 21:11 Naj Zeleny 50265c - Prilis mnoho itemu v batuzku. Jail a polinka.
04.08.2009 09:29 Prospektor 6a344d - 1. AFK prohřešek. Magery. *Redd*
11.05.2006 18:05 Kulisak b0fa31 - Account ukraden, blok do vyreseni.
- důvod, proč jste si vybrali právě naši guildu, jakou funkci byste někdy v budoucnu chtěli zastávat...Jste dlouholetá stabilní guilda, která má hodně členů, takže pořád někdo bude hrát. Hledám pohodovou partu lidí s kterýma bych občas něco zašel a hlavně měl s kým pokecat.
- co konkrétně se Vám líbí/nelíbí na našem kodexu, co by jste změnili nebo vylepšili?
S kodexem nemám žádný problém.
- Váš názor na PK/blue/O/CH hráče (proč O, proč CH, proč blue, proč PK)...PK nevlastním ani nemám k žádnému přístup. Pokud bych si měl zvolit frakci tak CH, kvůli jejich cool štítům.
- čeho by jste v rámci hry chtěli dosáhnout?Najít pohodovou partu lidí a naučit se to trochu hrát.
- jste ochotní jezdit na srazy guildy?Určitě
- kontakt na Vás...Icq: 651327999
discord: Divine#2660
email:
prudera@gmail.com