Zdravim Amonthii,
v ramci prehlednosti se budu drzet predpisu, na pripadne dotazy uz ale odpovim pekne lidsky
- Vaše skutečné jméno: Petr, ale kamaradi mi i v RL rikaji Wom
- Vaše pohlaví: Muz
- seznam Vašich postav (jména, povolání, výše důležitých skillů) uvádějte všechny postavy, i ty které nehrajete a které máte jen v opatrovnictví, i smazané a zabanované:Dronecleric - Cleric - Max hlavni skilly, postava z kdysi davna
Dronewamp - Vamp - trikrat trestany za afk
tudiz tak vypadaji i skilly
Arsen - Necro - Newbia
Drone - War - Prvni postava na DP, newbie byla, je a asi bude
(tyto postavy jsou z navraceneho acc, ktere melo dle pravidel zaniknout pred 4-5ti lety)
Wom - Vamp - newbie
(acc, na ktery jsme puvodne myslel prevest obnoveneho clerica)
Wom Wom - Craft - newbie - sveho casu ve vezeni (vtipna historka)
Womeeck - Ranger - newbie
(zacal jsem trenovat, az pote jsem zjistil, ze postavy lze obnovit)
- jaké questy máte u svých postav splněné: Myslim, ze zadne, ale abych byl uprimny, ja si ty questy moc nepamatuju
.
- stručná historie hraní uo (jak na DP, tak na jiných shardech), guildy na DP, kterými jste prošli...Tak tedy,
hral jsem jen na DP. Zacal jsem kdysi davno jeste na zakladce (+-2004) s newbie postavami, byla to moje prvni dlouhodobejsi onlinovka. Warrior mne brzy omrzel a tak jsem postupne vytrenoval clerica, ktereho jsem od te doby hral uz vicemene samotneho. Byl jsem u zalozeni guildy Nemesis, prostridal guildy JZD, DoHR, CoNT a byl ve fazi namluv s Templari, Hunters a Legii - znovu opakuji, byl jsem trochu i dite, takze me vsude taky nechteli
. Co se tyce hrani, nikdy jsem neprozradil zadnou vypravu, nevlastnil PK ani nekradl/nepodvadel. Pk jsem hral jen asi 20 minut (jednou vykoupeni z killu, jednou asi 3 minuty s pujcenym clericem, ale pvp neni zas takova zabava).
- Vaše prohřešky (postav současných, minulých, vaši i půjčených)...Jedinnymi prohresky jsou opakovane AFK (3x vampir Dronewamp, jedenkrat craft Wom Wom)
- důvod, proč jste si vybrali právě naši guildu, jakou funkci byste někdy v budoucnu chtěli zastávat...Z lidi, se kterymi jsem kdysi UO mackal, jiz mnoho nezbylo. Tady znam z drivejska alespon Night Warriora a Hikiho, tudiz mam k teto guilde nejblize.
+ uprimne: libi se mi (udajne) caste srazky, ne vsechno je o hre
- co konkrétně se Vám líbí/nelíbí na našem kodexu, co by jste změnili nebo vylepšili?Myslim si, ze kazdy kodex ridici se zasadami slusneho chovani je spravny. Ikdyz, jako cloveka s nulovym vlastnictvim, me desi vyse prispevku (vtip).
- Vaše předchozi přihlásky z jiných guildVzhledem k faktu, ze jsem 4-5let nehral, jsou prihlasky otazkou hlubokych, vetsinou uz neexistujicich, archivu.
- Váš názor na PK/blue/O/CH hráče (proč O, proč CH, proč blue, proč PK)...PK nevlastnim a jsem ochoten branit svou vypravu (z pohledu clerica). PVP nevyhledavam.
- čeho by jste v rámci hry chtěli dosáhnout?Udrzet na zivu vypravu a hrabat mammon
.
- Vaše zájmy...Tech je spousta: Hudba (kytara), jine hry (Heroes of Newerth, Europa universalis III...), Zeny
, lidi, studium energetiky...
- jste ochotní jezdit na srazy guildy?Naprosto. Ikdyz, kazdy tyden by bylo asi moc.
- kontakt na Vás...jsem si vedom, ze nejrozsirenejsi je ICQ - 374 567 084
radeji pouzivam SKYPE - Wom (najdu si vas, womu je moc)
telefon: dodam na pozadani duveryhodnym lidem (drive mi chodili ve 4 rano sms na dung, musim byt opatrnejsi)
pripadne se nestydim, opravdu mam FB
Dekuji za precteni a cekam na reakce
Sex, Drugs and Rocknroll