Zdravím a pozdravuji.
Něco málo o mněJmenuju se Tomáš, podle občanky muž, je mi 22 let.
Sem z Brna, pracuju údajně jako ajťák, i když já bych to popsal spíš jako sekretářku.
Seznam Vašich postavGuldanNekromant, pán všeho živého i mrtvéhoHlavní postava, hrál jsem jen a pouze za něj.
Všechny důležité skilly na max.
Poisoning - max.
Nb kudlička, síň mystiků, většina nb questů, nb runa, Ity, Pomsta zlému mágovi, pavoučí klobuk.
MythPadlý paladin, Guldanova osobní strážPrvní založená postava vůbec. Doteď není dotrénovaná.
Chybí dodělat fenc, resisty a anatomy a bude max.
Plánuju hrát hlavně za něj. Chci z něj udělat magickýho rytíře.
Questy nemá.
DarranUpír. Guldanuv poskok.Má myslím jen wrest.
Questy nema, pouze nb runu.
EnderŘemeslník. Otrok.bs, tink, arms lore, mining max
Questy nemá, pouze nb runu.
Ramon CliwethiKouzelník. Učeň.Magery 55, jinak nic.
Hlavně na nb dungy když je nuda.
Questy nema.
NyxRangerka, osobní tamerka.Nemá vůbec nic, jen taming max.
Questy nemá, jen nb runu.
Dál mám přístup na postavy bratra. Stejně jako on na moje. Nyx jako jediná je na samostatným acc, který je nás obou.
Není problém mu od hlavního acc vzít přístupy. Minimálně než se sám rozhoupe a obnoví si svou přihlášku (Farwik).
Stručná historie hraní uoUltimu hraju cca 7 let, z toho asi 2 roky sem propauzíroval. První cca tři roky hry jsem víceméně pouze trénoval postavu a pobíhal po povrchu. První guilda byla již neexistující Blood Angels, kde jsem strávil celkem dlouhou dobu a naučil se hrát. Rád vzpomínám na výlehy v deceitu.
Odešel jsem pravděpodobně kvůli rozporům uvnitř guildy.
Další etapou, i když podstatně kratší bylo období v Sadorových duších.
Fajnový kluci, i když samotnýho Sadora sem viděl snad jednou. Pozdější neaktivita a všeobecná nuda mě vedla k tomu začít pochybovat o dalším setvrávání v guildě a puštěná huba na špacír měla za následek rozčílení některých členů. Pak už byla poměrně rychlá cesta k mému zavrhnutí, poplivání, pošlapání a celkovému zatracení. Takže sem zase odešel (Sador by stejně nejspíš nelognul, ani aby mě vyhodil :p ).
Zatím mou poslední zastávkou byla guilda Hidden, kterou jsem vymyslel, založil a vedl. Bohužel dlouho nevydržela, přesto sme v ní zažili skvělý časy. Parta byla vynikající, přátelská, sehraná. Ale všechno jednou končí. Hlavní tahouni přestávali hrát a nedostatek lidí bránil v dobývání těžkých dungeonů. Každopádně jsme zaznamenali i jisté úspěchy. Například 4. místo v guild hrách 2010, kdy jsme aktivně hráli víceméně jen 4.
Chvilku jsem zkoušel i morii, ale nevydržel jsem tam.
Vaše prohřeškyNemám, a doufám že mít ani nebudu.
Důvod, proč jste si vybrali právě naši guildu, jakou funkci byste někdy v budoucnu chtěli zastávatO Amonthii jsem přemýšlel už dlouho, ale vždycky jsem to zamítl kvůli tomu, že mi přišlo, že vám nemám co nabídnout. Nemyslím si o sobě, že teď jsem nějakej supernabušenej skiller, ale jako prsk do malých a středních dungů jsem určitě schopnej. Do velkých budu moct nabídnout paladina až ho dodělám, pokud bude zájem :p
Další důvod je, že moji známí a kamarádi z větší části nehrají a já bych si rád občas zaklikal ve stabilní guildě, kde to nebude o jednom člověku, který když přestane hrát tak se guilda rozpadne.
Mířím vysoko, takže nikde níž než v radě starších bych se neviděl
Co konkrétně se Vám líbí/nelíbí na našem kodexu, co by jste změnili nebo vylepšili?Že mi vampir nevyfoukne kosti z lootu, to mi dřív dokázalo zkazit dung :p
Ale hodně dřív, teď toho mám dost na pár výlehů dopředu...
Neměnil bych asi nic.
Vaše předchozí přihlásky z jiných guildNeexistují. Aspoň sem je nenašel.
Váš názor na PK/blue/O/CH hráčePK nemám, neměl sem, a mít nebudu. Nelíbí se mi celej system toho, že mi někdo sebere všechno o co se já dlouho snažím. Ale nezavrhuju lidi kvůli tomu, že klikají pk, pár jich znám a sou v pohodě.
O/CH nijak moc neřeším, spíš je beru jako převlečený pkčka (většinu). Když potkam O/CH v přírodě kopu pryč. Ale s paladinem bych si pvp zkusil ve frakci. S negrem sem bez dobrýho klerika za zády úplně neschopnej a umírám do tří vteřin.
Čeho by jste v rámci hry chtěli dosáhnout?Všechny cíle co jsem si vytyčil, už jsem si splnil, takže teď už třeba jen zkompletovat topko, ať to hraní má aspoň nějakej smysl.
Vaše zájmyKamarádi, hospody, hudba, holky...normálka.
Jste ochotní jezdit na srazy guildy?Když budu mít čas a nebude to na Marsu tak určitě.
Kontakt.227-928-595