Amonthia

Právě je 01 čer 2020 14:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s Phoenixem - prosím o pomoc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 14:39 
Offline
Vožungr
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2008 09:47
Příspěvky: 1535
Bydliště: u BRNA
Ahoj, mam menší problém s Phoenixem když ho spustím tak mi to napíše:

Kód:
Fatal Error
Unable to load ultima data files. Program will be terminated. Exception: System. Exception: Error loading TileData---> System. Exception: Invalid TileData file size. Exception: 1036288
v MulLib. TileData. Load(String file)
--- Konec trasování zásobníku pro vnitřní výjimku--- v MulLib. TileData.Load(String file)
v Phoenix.DataFiles.Load(Object param)


Nevíte někdo proč? Prosím o pomoc :)

_________________
Tom: ty voe ja vam nevim, ale par takovych lidi a ceska republika bude 8 div sveta curakuv mlyn


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Phoenixem - prosím o pomoc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 18:58 
Offline
Vírský lord
Uživatelský avatar

Registrován: 14 led 2008 07:24
Příspěvky: 973
Bydliště: Seraph: Arexi chceš tečku, já ti dám staří
A kterej ty ses a kde ses?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Phoenixem - prosím o pomoc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 20:06 
Offline
Vožungr
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2008 09:47
Příspěvky: 1535
Bydliště: u BRNA
-fe- píše:
A kterej ty ses a kde ses?


Fe to snad nemyslíš vážně!
Ty už si na mě nepamatuješ? Sice jsem přestal hrát, ale většina si mě pamatuje!
Ultra.

_________________
Tom: ty voe ja vam nevim, ale par takovych lidi a ceska republika bude 8 div sveta curakuv mlyn


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s Phoenixem - prosím o pomoc
PříspěvekNapsal: 14 úno 2011 20:53 
Offline
Vožungr
Uživatelský avatar

Registrován: 05 čer 2008 09:47
Příspěvky: 1535
Bydliště: u BRNA
Problém jsme s Parem vyřešili. Prosím Admina o lock

Problém byl jen v právech soubor byl blokován stačilo ho jen odblokovat a jelo to.

_________________
Tom: ty voe ja vam nevim, ale par takovych lidi a ceska republika bude 8 div sveta curakuv mlyn


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz